Logo

OM LØPET

Dirty Girls Mud Run er et ca. 5km gjørme- og hinderløp. Løpet er uten tidtaking og vi ønsker å inspirere alle dere fantastiske damer til å gå sammen i lag og løpe, krabbe, hoppe og danse deres vei mot målstreken og til den deilige følelsen av å ha fullført løpet (og være dekket i gjørme)!

Årets helsprøe nyhet er at Dirty Girls Mud Run flytter inn i Dyreparken i Kristiansand! Ja, du hørte riktig, i selveste DYREPARKEN!

Løpet vil starte og ende opp i Abra Havn og vil ta dere med på en reise igjennom hele Dyreparken! Her får dere oppleve å løpe i Dyreparkens dype skoger, Kaptein Sabeltanns Verden, Kardemommeby, Nordisk Villmark, Ku Toppen, Asia og Afrika! Og hele denne gale opplevelsen med fantastiske inntrykk, latter, moro, sprø påfunn og artige utfordringer får dere dele med med dine besties! 

Jenter, det er her gjørmeterapien starter!

Og for dere som er klare for enda mer spenning, bli med på vår nye Dirty Girls Festival! Dere kan også nå booke leiligheter i selveste Abra Havn, som er reservert til årets Dirty Girls (se nedenfor for flere detaljer og priser) 

Vår egen lille Dirty Girls by! 

LETS GET DIRTY TOGETHER

ABRA HAVN

Abra Havn er utelukkende reservert for Dirty Girls deltagere og er stedet hvor alt skjer under Dirty Girls Mud Run, start- og målgang, vår egen lille by med overnatting kun for deltagere og ikke minst stedet hvor Dirty Girls Festivalen vil holde sted.

Her kan du booke deg en leilighet for opptil 6 personer og ha en skikkelig jenteweekend midt i hjerte av Dirty Girls moroa! Slapp av etter løpet og gjør dere klare for kveldens galskap og underholdning!

Leilighet alene – 795,-
Leilighet for 2 personer – 945,-
Leilighet for 3 personer – 1095,-
Leilighet for 4 personer – 1245,-
Leilighet for 5 personer – 1395,-
Leilighet for 6 personer – 1545,-

Frokostbuffet – 149,- pr. Person

Obs! Begrenset kapasitet. Prisene er gyldige for fredag 30. & lørdag 31. august 2019. Prisene er per natt.

For å bestille overnatting send mail til: booking@dyreparken.no

DIRTY GIRLS FESTIVAL

Bli med videre utover kvelden for mer moro når vi lanserer vår nye Dirty Girls Festival! (gjelder for Løp og Festival billetter)

Sleng på deg festivalantrekket eller kom så gjørmete som du vil!

Vi byr på fantastisk og unik underholdning hele kvelden! Og selvfølgelig blir det barer som byr på masse godt å drikke og herlig street food for sultne mager.

Bli freshet opp til Dirty Girls Festival av stylister fra BliVakker.no. på Dirty Girls Beauty Bar - Festival Edition.

Dette er en fest du ikke vil gå glipp av!

AFTERMOVIE 2018

Dirty Girls Mud Run Aftermovie

GET DIRTY FOR A CAUSE

#FORTHEBOYS

DIN STØTTE TIL KREFTFORENINGEN

Vi løper ikke bare for å komme i mål, vi ønsker å gjøre noe for mennene i våre liv. Arbeidsfordelingen er enkel: Vi løper, og partnerne våre forplikter seg til å donere et beløp. Både ektefeller, kjærester, venner og familie kan være med og ta et felles løft med oss. Når vi samler inn midler til kreftsaken, styrkes mulighetene for å forebygge sykdom.

Sammen skal vi sette mer fokus på kreft som rammer mannfolk. All støtte, om det er lite eller stort, vil hjelpe. Til sammen kan små beløp utgjøre en stor forskjell, å sette søkelys på et ellers ganske lite diskutert tema, mannlig kreft.

Til nå har vi sammen gjennom Dirty Girls samlet inn over 150 000 kr, og i år har vi startet innsamlingen med en første donasjon på 3000! La oss se hvor mye vi klarer å samle inn i fellesskap i år.

Løp for å ha det moro men også for å gjøre en forskjell!

Start din egen innsamling i dag på https://innsamling.kreftforeningen.no/mennogkreft

#FORTHEBOYS

DIRTY GIRLS BEAUTY BAR BY BLIVAKKER.NO

VELKOMMEN TIL DIRTY GIRLS BEAUTY BAR BY BLIVAKKER.NO


Med mottoet «I Don`t Sweat I Sparkle» og «Put Your Race Face On",
gjør våre flinke makeup artister deltakerne kampklare med kampstriper og glitter, mens våre dyktige frisører fikser løpefrisyren din. Dette i samarbeid med våre utvalgte leverandører.

Alle deltakere får også en fullstappet GOODIEBAG etter fullført løp!

BLIVAKKER.NO

Norges største rene nettbutikk innen skjønnhet og velvære! 

OVER 13 000 MERKEVARER · GRATIS FRAKT · 1 - 3 DAGERS LEVERING! 

Kåret til folkets nettfavoritt i 4 år på rad og beste kundeservice 2 år på rad. 

Scorer «ENESTÅENDE» på Trustpilot som gjør oss til et trygt valg å handle dine favorittprodukter! 

Besøk oss på blivakker.no

SAMARBEIDSPARTNERE

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE